Aina oikea ratkaisu ja palvelu tarpeisiisi

Kokonaisvaltaiset palvelut

Anna meidän hoitaa kaikki tai osa identiteettiturvallisuudestanne

Kokonaisvaltaiset palvelut tarkoittaa, että vastaamme koko identiteettiturvallisuudestanne. Työskentelemme yhdessä toiveidenne ja tarpeidenne mukaan, ja voitte olla varmoja siitä, että kaikki hoidetaan oikein.

Identiteettiturvallisuuden asiantuntijamme johtavat työtä ja vastaavat koko identiteetin- ja pääsynhallinnasta tai tietyistä osista. Voitte aina tarpeen mukaan muuttaa vastuualueita sekä ottaa käyttöön uusia ratkaisuja ja palveluja.

Identiteettiturvallisuuden parissa työskentely on ratkaisevan tärkeää tämän päivän digitaalisessa maailmassa.

Identiteettiturvallisuuden ulkoistaminen tarjoaa yrityksellesi suuremman skaalautuvuuden ja joustavuuden. Voimme räätälöidä palvelumme teidän tarpeidemme ja vaatimusten mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että voit hyödyntää identiteettiturvallisuusratkaisuja, jotka voidaan skaalata ylös tai alas muuttuvien vaatimusten ja olosuhteiden mukaan. Tämä säästää teiltä sekä aikaa, että resursseja.


Yhdessä luomme strategian, joka vastaa organisaatiosi tarpeita ja tavoitteita


Solution Support

Apu yhden luukun periaatteella: ongelmat, kehitys ja hallinta. Me huolehdimme tuesta- ja ylläpidosta.


Application Management

Päivitämme, konfiguroimme, asennamme, valvomme ja seuraamme jatkuvasti suorituskykyä.


Managed Services

Huolehdimme muutosehdotuksista, rakennamme konnektoreita, korjaamme ohjelmistovirheitä, hoidamme jatkuvan kehityksen, sertifikaatit ja raportin..


Outsourced

Otamme täyden vastuun koko identiteettiturvallisuusympäristöstä, suunnitellusta toteutukseen ja ylläpitoon. Ota meidät johtamaan identiteetin- ja pääsynhallinnan koko hallinnointia ja kehitystä.

Identiteettiturvallisuuden ulkoistaminen

Identiteettiturvallisuuden ulkoistaminen on strateginen valinta yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat hyödyntää asiantuntemusta ja resursseja, joita erikoistuneet yritykset kuten ID North voi tarjota.

Tämä tarkoittaa, että siirrät identiteettien hallinnan ja turvallisuuden vastuun ulkoiselle tarjoajalle - meille. Tällä saavutetaan merkittäviä etuja.
Yksi merkittävimmistä eduista ulkoistamisessa on erikoisosaaminen ja vankka kokemukseen. Asiantuntijatiimimme ovat perehtyneet alan viimeisimpiin suuntauksiin ja parhaisiin käytäntöihin.

Ulkoistamalla identiteettiturvallisuuden, saat myös käyttöösi edistykselliset teknologiat ja työkalut ilman tarvetta investoida niihin itse. Tarjoamme uudenaikaisia palveluja ja ratkaisuja, jotka keskittyvät eri identiteetin- ja pääsynhallinnan osa.alueisiin kuten IGA, SSO ja ja PAM.

Tämä avaa mahdollisuuden hyödyntää uusinta teknologiaa ilman ajan ja resurssien tuhlaamista omien järjestelmien rakentamiseen ja ylläpitämiseen.
Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä

Visit Our Offices

Stockholm
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

Helsinki
Ilmalanlinna, Ilmalanrinne 4,
00240 Helsinki, Finland

Borås
Nils Jakobsonsgatan 5D
504 30 Borås

Gothenburg
Kobbegårdsvägen 7
436 34 Askim

Call us

Sweden
+468-54520044

Helsinki
+358 50 517 5778

Social media

Lue Gartner-raportti

Tutustu Gartner® raporttiin; “Top Trends in Cybersecurity for 2024.”

Lue nyt