Digital trust by Identity Security

Luomme digitaalista luottamusta

ID North on Pohjoismaiden johtava toimija identiteettiturvallisuuden saralla. Meitä yhdistää vahva pyrkimys tehdä digitaalisesta maailmasta fiksumpi, parempi ja ennen kaikkea turvallisempi.

Autamme sinua pitämään käyttäjistäsi huolta, suojaamaan tietojasi, tehostamaan työtäsi ja parantamaan käyttäjäkokemusta.

Identiteettiturvallisuudesta on tullut kriittinen kysymys nykyisessä digitaalisessa maailmassa. Henkilökohtaiset ja arkaluontoiset tiedot ovat jatkuvasti vaarassa joutua hyökkäysten kohteeksi. Kyberrikolliset käyttävät yhä monimutkaisempia tekniikoita varastaakseen henkilötietoja, mikä voi johtaa vakaviin taloudellisiin menetyksiin, maineen vahingoittumiseen ja jopa identiteettivarkauksiin. Siksi identiteettien suojaamisesta on tullut tärkeämpää kuin koskaan aiemmin.

ID North on alansa johtava toimija identiteettiturvallisuuden saralla.

Lue lisää tarjoamastamme

Haluatko lisätietoa identiteettiturvallisuudesta?

Keskustele asiantuntijamme kanssa

Ole meihin yhteydessä

Olemme osa Allurity-perhettä

Olemme ylpeitä kuuluessamme Allurity-perheeseen. Kyseessä on ryhmä Euroopan johtavia kyberturvallisuusyrityksiä, joita yhdistää yksi yhteinen päämäärä - luoda turvallinen digitaalinen maailma.

Allurity-perheeseen kuuluu nyt kuusi upeaa eurooppalaista, alan kärjessä olevaa yritystä - ja lisää on tulossa! Yhteisenä visiotamme on tulla suosituimmaksi kyberturvallisuuspalveluiden kumppaniksi Euroopassa. Parannamme kyberturvallisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa, lisäämme tietoa ja teemme maailmasta paremman paikan.

Meille on tärkeää ymmärtää ihmisten ja teknologian välistä vuorovaikutusta. Näemme kasvavan kysynnän kyberturvallisuusneuvontaa ja -palveluja kohtaan jatkuvasti muuttuvalla digitaalisen transformaation aikakaudella. Yhdessä Allurityn yritykset tarjoavat laajan valikoiman IT-turvallisuuspalveluita datan ja identiteettien suojaamiseksi. Olemme täällä asiakkaitamme varten!

Vieraile Allurityn kotisivuilla

ID North is part of the Allurity family

Allurity is the preferred partner for tech-enabled cybersecurity services in Europe. Our trusted family is comprised of best-in-class companies. With our collective strength, we pursue the mission to enable a safe digital world by:

  • Offering the full spectrum of cybersecurity services
  • Improving data protection, cyber resilience and reliability
  • Reducing the the high societal costs of cybercrime

Learn more to stay ahead

Companies across Europe

7

Offices in 11 Countries

23

Best-in-class experts

500

Asioita joista olemme ylpeitä:


77

Mukavia työkavereita

4

Sailpoint Admiral awards

180

Pitkäaikaisia asiakkaita

4

Toimipisteet

6

Yksi Allurityn perheestä

Ura identiteettiturvallisuuden parissa

Näemme jatkuvasti kasvavaa kysyntää identiteettiturvallisuuden asiantuntijoille, minkä vuoksi teemme yhteistyötä Helsingin Business Collegen ja Tukholman Teknisen Instituutin kanssa.

Meille on tärkeää jatkuvasti keksiä uusia keinoja tuoda ihmisiä mukaan yhteisöömme ja identiteetin- ja pääsynhallinnan (IAM)-maailmaan.

Työskentely IAM-alalla tarjoaa jännittävän urapolun teknologian, ihmisen, turvallisuuden ja innovaatioiden parissa. Olemme yhteistyökumppanina mukana kouluttamassa uusia osaajia sekä Suomen, että Ruotsin markkinoille. Yhteistyökumppaneitamme ovat Suomessa Helsinki Business College ja Ruotsissa Tukholman Tekninen Instituutti.

Panoksemme paremman maailman puolesta

YK:n kestävän kehityksen tavoitteet (SDG) pyrkivät muuttamaan maailmaa paremmaksi paikaksi - ja me haluamme olla mukana vaikuttamassa!

YK:n globaalit tavoitteet sisältävät 17 tavoitetta, joilla pyritään luomaan parempi ja kestävämpi tulevaisuus meille kaikille. Nämä tavoitteet tähtäävät köyhyyden torjumiseen, eriarvoisuuden vähentämiseen, terveyden ja koulutuksen edistämiseen, kestävän taloudellisen kasvun edistämiseen ja ilmastonmuutoksen torjumiseen. Tavoitteena on luoda parempi ja kestävämpi tulevaisuus kaikille ihmisille ja planeetalle, jolla elämme.

Kaikki Allurityn yritykset uskovat, että kestävä liiketoiminta ei ole vain oikein, vaan myös viisas liiketoimintastrategia. Olemme sitoutuneet vähentämään ympäristövaikutuksiamme osallistuaksemme ilmastonmuutoksen torjuntaan maailmanlaajuisella tasolla. Toimintamme ohjaavat eettiset periaatteet ja arvot, ja olemme omistautuneet kyberturvallisuuden osaamisvajeen kuromiselle ja kaikenlaisten kyberrikollisuuden muotojen torjumiselle.

Integroimalla kestävän kehityksen tavoitteet liiketoimintaprosesseihimme emme ainoastaan saa aikaan positiivista vaikutusta yhteiskuntaan ja ympäristöön, vaan luomme myös pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme ja edistämme turvallisempaa ja kestävämpää maailmaa.

Kyberturvallisuusratkaisut ja osaamisen kehittäminen liittyvät SDG-tavoitteisiin:

SDG 9.1
SDG 9.1

Tavoite liittyy resilienssin rakentamiseen infrastruktuurissa ja inklusiivisen, kestävän teollistumisen edistämiseen. Tavoitteena on taloudellinen kasvu, tuottavuus ja innovaatio sijoittamalla korkealaatuiseen ja kestävään infrastruktuuriin, erityisesti liikenteeseen, energiaan, veteen ja tietoliikenneteknologiaan. Tavoitteen saavuttaminen luo vankan perustan taloudelliselle kehitykselle samalla kun säilytämme ympäristön ja edistämme sosiaalista inklusiota.

SDG 4.4
SDG 4.4

Tavoite keskittyy edistämään yhdenvertaista pääsyä laadukkaaseen koulutukseen kaikille. Tavoitteena on varmistaa, että kaikki lapset ja nuoret saavat tasapuolisen ja inklusiivisen korkealaatuisen koulutuksen. SDG 4.4 -tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan investointeja koulutusinfrastruktuuriin, päteviin opettajiin ja koulutusresursseihin. Tämän tavoitteen saavuttaminen edistää oikeudenmukaisemman ja osallistavamman yhteiskunnan luomista koulutuksen kautta, joka on perusoikeus kaikille.

SDG 16.4
SDG 16.4

Tavoite keskittyy väkivallan ja korruption vähentämiseen sekä oikeudenmukaisten ja tehokkaiden instituutioiden edistämiseen. Tavoitteena on vähentää yhteiskunnallista väkivaltaa, edistää oikeusvaltioperiaatetta ja kaikille tasa-arvoista oikeudenkäyttöä sekä vähentää korruptiota kaikilla tasoilla. Tavoitteen saavuttamisella luomme rauhallisemman ja osallistavamman maailman, jossa oikeudenmukaiset ja tehokkaat instituutiot vahvistavat demokratiaa, turvallisuutta ja kestävää kehitystä. Tämä on ratkaisevan tärkeää turvallisemman ja oikeudenmukaisemman tulevaisuuden luomiseksi kaikille.

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Visit Our Offices

Stockholm
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

Helsinki
Ilmalantori 4,
00240 Helsinki, Finland

Borås
Nils Jakobsonsgatan 5D
504 30 Borås

Gothenburg
Kobbegårdsvägen 7
436 34 Askim

Call us

Sweden
+468-54520044

Helsinki
+358 50 517 5778

Social media