Digital trust by Identity Security

Smart Identity on Azure™

Smart Identity on Azure™ on pilvipohjainen palvelu, joka yhdistää olemassa olevat Microsoft tietoturvainvestoinnit. Se mahdollistaa ja suojaa digitaaliset identiteetit kaikille käyttäjille, sovelluksille ja datalle.

Microsoft on jo vuosia ollut johtava toimija kyberturvallisuuden alalla ja heiltä löytyy kattavat ratkaisut ja palvelut myös identiteetin- ja pääsynhallinnan osa-alueella.
Monet organisaatiot ottavat käyttöön pilvipalveluja perinteisten konesalipalvelujen sijaan. Kuitenkin täysimittainen siirtyminen pilveen voi olla vaativaa, ja organisaatiot suosivat usein hybridi-infrastruktuuria. Voi olla myös haastavaa perustella olemassa olevan ja täysin toimivan teknologian korvaamista pelkästään pilvipalvelulla.

ID North on kehittänyt identiteetin- ja pääsynhallintapalvelun - Smart Identity on Azure™ - joka on suunniteltu tukemaan hybridilähestymistapaa ja organisaatioiden identiteettiturvallisuuden siirtymistä pilveen. Ratkaisu perustuu Microsoftin teknologioihin, kuten Azure AD (Microsoft Entra ID), SharePoint, Teams, Power Automate. Palvelu hyödyntää uutta tai olemassa olevaa on-prem. Microsoft Identity Manager (MIM)-ympäristöä synkronoimaan identiteettitietoja Azuren ja erilaisten sovelluksien välillä.

Smart Identity on Azure™:n keskeiset ominaisuudet ovat:

• Erilaisten käyttäjätyyppien identiteetin- ja pääsynhallinta; työntekijät, liikekumppanit, urakoitsijat, opiskelijat jne.
• Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä hallintatehtäviin.
• Automaattiset käyttäjien käyttöönotto-, muutos- ja poistoprosessit.
• Roolipohjainen identiteetin ja pääsynhallinnan määrittäminen
• Itsepalvelu ja delegointi
• Digitaalinen pääsyntarkistusprosessi (Access review)
• No code/Low code työnkulut
• Analytiikka ja raportointi

Yhteenvetona voidaan todeta, että identiteettiturvallisuus on kyberturvallisuuden keskeinen osa-alue. Se auttaa organisaatioita suojaamaan arkaluonteisia tietoja, estämään luvattoman pääsyn ja noudattamaan säännöksiä ja standardeja.

Smart Identity on Azure™ tarjoaa pilvipohjaisen ratkaisun identiteetin- ja pääsynhallintaan ja on suunniteltu organisaatioille, jotka toimivat hybridin IT-ympäristössä.Osallistu webinaariin 7.9.2023 - Ilmoittautuminen tästä

Haluatko lisätietoa Smart Identity on Azure™ palvelusta?

Ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää.

Ole meihin yhteydessä
Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Visit Our Offices

Stockholm
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

Helsinki
Ilmalanlinna, Ilmalanrinne 4,
00240 Helsinki, Finland

Borås
Nils Jakobsonsgatan 5D
504 30 Borås

Gothenburg
Kobbegårdsvägen 7
436 34 Askim

Call us

Sweden
+468-54520044

Helsinki
+358 50 517 5778

Social media

Lue Gartner-raportti

Tutustu Gartner® raporttiin; “Top Trends in Cybersecurity for 2024.”

Lue nyt