Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Korkeakoulujen IT-päivät

November 8 @ 08:00 - November 9 @ 17:00

IT:n uusi arki

Korkeakoulujen IT-päivät kokoaa Suomen ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen IT-asiantuntijat, päättäjät ja yhteistyökumppanit yhteen. Perinteikäs tilaisuus järjestetään jo 46. kerran.

Tapahtuman järjestää tänä vuonna Haaga-Helia ammattikorkeakoulu. Ohjelmassa on kaksi päivää kiinnostavia puheenvuoroja ja kollegoiden kohtaamisia kongressikeskus Paasitornissa.

IT-päivien pääteemana on ”IT:n uusi arki”. Monet globaalit haasteet ja kehitysharppaukset ovat muuttaneet korkeakoulujen toimintaa: etätyö ja -opiskelu, kyberturvallisuuden uhat, tekoäly ja syvenevä digitalisaatio, kehittyvät kansainväliset verkostot, uudistuva lainsäädäntö, vain muutamia mainitaksemme. Kaiken muutoksen keskellä strateginen johtaminen ja arkkitehtuurityö tuovat selkeyttä, jota rakennamme myös päivittäisessä IT-työssä, projekteissa ja ylläpidossa. Samalla kehitymme organisaatioina sekä kehitämme ja jaamme osaamistamme. Tätä kaikkea on IT:n uusi arki, johon olemme korkeakouluissa luoneet ratkaisuja – ja jossa olemme kohdanneet myös jakamisen arvoisia ongelmia.

Vieraile osastollamme ja saat arvokkaan Gartner-raportin, joka korostaa ensisijaista identiteettiä. Joten tule ja hae omasi! Tervetuloa!

Tapahtuma on tarkoitettu vain korkeakouluissa työskenteleville. Osallistumismahdollisuus on myös sponsoripaketin ostaneille yrityksen edustajille sponsorisopimuksen mukaisesti.

Details

Start:
November 8 @ 08:00
End:
November 9 @ 17:00
Website:
https://www.it2023.fi/

Organizer

Haaga Helia
View Organizer Website
Visit Our Offices

Stockholm
Vasagatan 23
111 20 Stockholm

Helsinki
Workery West, Tripla
Firdonkatu 2 T 63
00520 Helsinki, Finland

Borås
Nils Jakobsonsgatan 5
501 15 Borås

Gothenburg
Kobbegårdsvägen 7
436 34 Askim

Call us

Sweden
+468-54520044

Helsinki
+358 50 517 5778

Social media